Activiteiten
Wijnproeven :  Tijdens het hoogseizoen organiseren we twee keer per week 

een honing en wijnproeverij.

U heeft immers gekozen voor een vakantiebestemming in een schitterend streek

met de meest ongelooflijke plaatsen die eveneens bekend staan om hun gastronomie.

Dus profiteer, want de diverse lokale producten, specialiteiten zullen u verbazen. 

 

Bezienswaardigheden : Enkele keren per week organisseert ons team een fietstocht  om u ons architecturaal erfgoed te laten ontdekken. Vertrek vanaf de camping, zullen we samen de watermolens langs de rivier de Loiret bezoeken en het oude historische stadscentrum van Orléans.

U kunt eveneens op de camping een kano huren en onze prachtige rivier de Loiret ontdekkenGolfen : In deze regio vindt u vele golfbanen, 9 bevinden zich in de nabije omgeving, waarvan slechts 2 op minder dan 10 km afstand.


Bloemenpark : Met zijn drie arboretums (Een arboretum of bomentuin is een bomenverzameling in een (grote) 

tuin of een park) en 7 tuinen die genoteerd staan als ‘jardins remarquables’ (wonderbaarlijke tuinen), geeft de Loiret u een klein overzicht van de mooiste en wonderbaarlijkste tuinen die Frankrijk te bieden heeft. Plantkundigen, landschapliefhebbers…. U vindt hier een juwelenkist aan fantastische stukken onverwachte natuur en mooie uitgestrekte

bosachtige gebieden. 

Natuur aanbidders vinden hier een schat aan nieuwe natuur om zich op te storten in een verfijnde natuurzuivere atmosfeer. 

Op minder dan 1 kilometer van de camping kunt u het Parc Floral d’Orleans ontdekken.


Het zwembad van Olivet : Zin in een frisse duik, in een uitzonderlijk kader aan de rand van de Loiret, ontdek dan met z’n allen het buitenzwembad van Olivet in het park “du Poutyl”. Volop waterplezier met diverse wellness voorzieningen. Als campinggast

kunt u op voordelige wijze gebruik maken van het zwembad.